Amsterdam

Beste flexplekken in Amsterdam

In onze bruisende hoofdstad verveel je je geen moment. Prachtige bezienswaardigheden, overal fietsers en… geweldige flexplekken! Waar vind je snelle en goedkope WiFi, heerlijke koffie en een prettige werksfeer? De beste flexplekken in Amsterdam op een rij.

Monks

Monks is een nieuw koffietentje in Amsterdam waar je prima kunt werken aan je deadlines, of je nu student of flexwerker bent. De WiFi is gratis en werkt lekker snel.  Er klinkt fijne achtergrondmuziek en het personeel is erg vriendelijk. Voor de nodige energie is heerlijke koffie beschikbar, waarbij je de keuze hebt tussen zwart, wit of gefilterd. Ook theeliefhebbers kunnen prima terecht bij Monks.

Adres: Bilderdijkstraat 46, Amsterdam

Openingstijden:

​Maandag: gesloten
Dinsdag tot Zondag: 08.00-17.00 uur

Website

Friday Next

Friday Next is een kleurrijke winkel in Amsterdam waar je in het midden een café vindt om te werken. De WiFi werkt er uitstekend en er zijn stopcontacten om je laptop mee op te laden. Op de meeste dagen is het er lekker rustig, dus het is de ideale plek om je deadlines te halen!

Adres: Heemstedestraat 20-H, Amsterdam

Openingstijden

Dinsdag tot Vrijdag: 11.00 uur -17.00 uur

Website

Stadskantine

In de hippe Stadskantine op de Van Woustraat in Amsterdam vind je snelle WiFi en lange tafels die genoeg ruimte bieden voor je laptop! Na je bestelling ontvang je een WiFi bon met de inlogcodes.

Adres: Van Woustraat 120, Amsterdam

Openingstijden

Maandag tot Zondag: 08.30 uur – 22.00 uur

Website

CT  Coffee & Coconuts

In dit mooie café in hartje Amsterdam werk je in fijne en overzichtelijke ruimtes. Ook van de menukaart met diverse soorten koffie, sapjes en lekkere taart worden we meteen blij!

Adres: Ceintuurbaan 282-284

Openingstijden

Maandag tot Zondag 08.00 uur – 11.00 uur

Website

Anne &Max

Bij Anne & Max ben je 7 dagen per week welkom om te werken onder het genot van een heerlijke kop koffie, jus d’orange of wat je dan ook maar wil. Elke slok geeft je genoeg energie om weer een uur keihard te werken! Bovendien heeft Anne & Max maar liefst drie vestigingen in Ansterdam, waaronder een dichtbij het Vondelpark.

Adres: Amstelveenseweg 196, Oostelijke Handelskade 1001, Tollenstraat 57

Openingstijden

Maandag tot Vrijdag: 07.30 uur – 18.00 uur 
Zaterdag en Zondag: 08.00 uur tot 18.00 uur.

Website


De Ysbreker

Altijd al willen werken in een klassiek pand in Amsterdam met een schitterend uitzicht? Neem dan je laptop mee om een dagje te werken bij De Ysbreeker! Een paar jaar geleden onderging dit pand een flinke verbouwing, waardoor het sindsdien een stuk groter is. 

Adres: Weesperzijde 23

Openingstijden

Dagelijks van 08.00 uur – 01.00 uur
Vrijdag en Zaterdag: 08.00 – 02.00 uur


Website