Rotterdam

Beste flexplekken in Rotterdam

Rotterdam is een stad vol architectuur en design. Tijdens een rondje door de stad kom je bekende iconen tegen als de Van Nellefabriek en de Kunsthal. En de Erasmusbrug niet te vergeten! Natuurlijk moet er na een mooie wandeling ook gewerkt worden. Daar hoef je echt niet altijd voor op kantoor te gaan zitten. De Maasstad kent diverse gratis flexplekken waar je prima een paar uur achter je laptop en met een lekkere cappucino kunt doorbrengen!

Cafe@Home

In Café @Home aan de Rotterdamse Goudsingel is het vaak gezellig druk. Het is een echte studentenhotspot waar je dankzij de snelle internetverbinding prima kunt
 flexwerken. Mits je van drukte houdt natuurlijk! De koffie en lekkere broodjes maken een bezoek aan Cafe@Home zeker de moeite waard. Zodoende vinden er ook vaak werkafspraken plaats. De beste plek om te werken is het café, omdat het daar iets rustiger is. Ook is er een aparte studeerruimte aanwezig als je je echt even moet focussen.

Adres: Goudsesingel 52

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: 

08.00 uur – 18.00 uur
Zaterdag en zondag: 09.00 – 18.00 uur

Website

Man met Bril Koffie

Man met Bril koffie is een koffiebranderij én flexwerkplek in een. Het heeft een
fijne en rustige sfeer. Als je houdt van een goede kop koffie mag je dit zaakje eigenlijk niet overslaan. De koffie van ‘Man met Bril koffie’ werd kort geleden  door het Algemeen Dagblad zelfs uitgeroepen tot beste koffie van Nederland! Je geniet er van een vers gebrand kopje koffie, dat natuurlijk zeer welkom is tijdens het werken. Bovendien krijg je er ook nog eens een kaartje bij met informatie over welke bonen zijn gebruikt om jouw kopje koffie te maken.

Adres: Vijferhofstraat 70

Openingstijden

Maandag tot vrijdag: 08.00 – 17.00 uur
Zaterdag en zondag: 09.00 uur – 18.00 uur

Website

Nieuwe Kantoor

Zowel zzp’ers als starters en gevestigde bedrijven vinden in het Nieuwe Kantoor
een fijne plek om te werken. HNK heeft zowel flexwerkplekken als kantoorruimtes voor jou beschikbaar. Wanneer je het pand binnenstapt vind je aan de rechterkant een grote flexwerkruimte met fijne plekken. Flexwerkers kunnen zich eventueel inschrijven voor een abonnement. Je betaalt in dat geval een vast bedrag per maand.  Voordeel hiervan is dat je altijd verzekerd bent van een plek! Natuurlijk mag je ook gewoon binnenlopen en direct lekker aan het werk gaan. 


Adres: Vasteland 78

Openingstijden

Maandag t/m donderdag:
08.00 uur – 18.00 uur

Website

Café Floor

Rotterdammers drinken graag een kopje koffie of een biertje in Café Floor. Wist je dat je in dit sfeervolle theatercafé in de Rotterdamse Schouwburg ook kunt flexwerken? Naast het cafégedeelte vind je namelijk een paar grote tafels waar je gratis mag werken. Dit flexwerkgedeelte maakt geen deel uit van het café. Je hoeft dus geen consumptie te nemen, maar tijdens een dagje werken is dat natuurlijk wel zo fijn. 

​Adres: Schouwburg 28

Openingstijden

Maandag t/m donderdag: 10.00 uur tot 01.00 uur

Vrijdag t/m zaterdag: 10.00 uur – 02.00 uur

Website

Dudok

Dudok is een fantastische plek om met iemand een kop koffie te drinken of te lunchen. Wist je dat het niet alleen een pitstop is voor een pauze, maar ook een geweldige flexplek? In het midden van het café bevindt zich namelijk een leestafel die genoeg ruimte biedt voor laptops en werkspullen. Je kunt er prima een paar uur rustig werken. Wel ben je verplicht om bij Café Dudok een consumptie te nemen. Dat hebben we er graag voor over! 

Adres: Meent 88

Openingstijden

Maandag t/m donderdag:
08.00 uur – 23.00 uur

Vrijdag: 08.00 uur – 13.00 uur

Zaterdag: 09.00 uur – 12.00 uur

Zondag: 09.00 uur – 23.00 uur

Website

NOC NOC

Voor een dagje of langer werken is de  hotspot NOC NOC zeker aan te raden. 

De koffie is er namelijk heerlijk! De werkplekken zijn modern, er valt veel 

licht naar binnen door de grote ramen  en het internet is snel. Je geniet op  een inspirerende plek van heerlijke koffie en  lunch- of avondgerechten!

Adres: Botersloot 28

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08.00 uur – 20.00 uur

Zaterdag t/m zondag: 10.00 uur – 08.00 uur

Website