Enschede

Beste flexplekken in Enschede

Mensen uit alle windstreken komen naar Enschede om er te wonen en te werken.
Het is dan ook dé stad voor studenten en ondernemers. Op de universiteit Twente worden dagelijks technologische en wetenschappelijke ontdekkingen gedaan die impact hebben op de wereld. Het maakt Enschede tot een inspirerende plek om aan
de slag te gaan. Kies bijvoorbeeld eens voor een flexwerkplek in plaats van thuis.
Wij hebben de beste flexwerkplekken in Enschede alvast voor jou op een rijtje gezet!

Goal Gorilla

Een van de beste flexwerkplekken van Enschede bevindt zich midden op de
Oude Markt. Het bedrijf heeft 10 flexwerkplekken die niet door eigen
personeel worden bezet. Ben je ZZP’er en wil je graag eens ergens anders werken
dan thuis? GoalGorilla is een fijne locatie! Op de derde verdieping vind j  verschillende flexplekken waar je geniet van een snelle internetverbinding en gratis koffie of  thee. Ook heeft GoalGorilla een dakterras met uitzicht op de Oude Markt. Vooraf  aanmelden is trouwens wel verplicht, uiterlijk 08.45 uur op de betreffende dag.

Adres: Oude Markt 9B

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag:
09.00 uur – 17.00 uur

Website

HUB Twente

Er is bijna geen betere ontmoetingsplek voor ZZP’ers, bedrijven, stichtingen en 
andere organisaties dan HUB Twente. J kunt hier 24/7 per dag werken en netwerken in een nette omgeving. Het heeft zowel  stilteplekken als ruimtes om gezamenlijk aan een project te werken. Ook kun je aan   de slag op een van de individuele werkplekken in een centrale ruimte of met andere ondernemers in gesprek aan de HU  tafel. HUB Twente heeft gratis WiFi en diverse print- en scanapparaten.

Adres: Boulevard 1945-3

Openingstijden

08.45 uur – 16.30 uur

Website

Spinnerij Oosterveld

Spinnerij Oosterveld is een flexplek in Enschede met historie. Het is een historische locatie waar tientallen jaren geleden hard werkt gewerkt in de spinnerij. Voor ondernemers die houden van een vleugje geschiedenis is dit de perfecte locatie! Bij Spinnerij Oosterveld is het mogelijk om ruimtes te huren in diverse oppervlaktes, variërend van 50 tot 300 en zelfs 600 vierkante meter. Deze ruimtes zijn verdeeld over drie bouwlagen die variëren qua oppervlakte. Spinnerij Oosterveld is goed bereikbaar vanaf de A35 en heeft 250 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Adres: Rigtersbleek Zandvoort 10

Openingstijden

07.30 uur – 17.30 uur

Website


LentfertHouse

Zoek je toevallig nog naar een flexibele werkplek in Enschede of wil je graag op een professionele plek iemand ontvangen? Dan is het Lentferthouse een goede locatie. Op de eerste etage bevinden zich een aantal flexwerkplekken inclusief koffie, thee en razendsnel internet. Deze flexwerkplek is te boeken voor 3 euro per uur. Tevens is het mogelijk om werkafspraken te boeken bij LentfertHouse.  Daarbij  is er een host aanwezig die jou en je gasten begeleidt en elke vraag beantwoordt die je maar in gedachten hebt.

Adres: Het Lentfert 51

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: 

08.00 uur – 18.00 uur

Website