Groningen

Beste flexplekken in Groningen

In een sfeervol café onder het genot van een lekkere kop koffie je deadlines halen. Ook heb je natuurlijk een razendsnelle internetverbinding. Op deze flexplekken in het bruisende Groningen kan het allemaal!

Launch Café

Het Launch Café is een zeer populaire flexplek in Groningen. Wel betaal je voor een dagje buiten-de-deur werken in dit mooie pand 15 euro. Een paar uur kost je 8 euro. Daar staat tegenover dat je wekt in een prachtig pand en gratis koffie krijgt! Bovendien kosten de broodjes slechts 2 euro. Je komt hier ZZP’ers en ondernemers uit allerlei werkvelden tegen. Met name IT’ers en creatievelingen zijn graag in het Launch Café te vinden. Tevens is er de mogelijkheid om ruimtes te huren als kantoor en zijn er diverse vergaderruimtes aanwezig.

Adres: Herenstraat 106, Groningen

Openingstijden

Maandag tot Vrijdag: 09.00 – 18.00 uur
Zaterdag en Zondag gesloten

Website

Coffee Break

Coffee Break is een plek waar je rustig buiten de deur kunt werken. Het valt op door de moderne en strakke inrichting. Ook valt het licht er goed naar binnen. Wel zo fijn als je hard aan het werk bent! In de Coffee Break geniet je van een fijne werksfeer. Daarnaast smaakt de koffie er zeer goed, zijn de broodjes voortreffelijk en kun je er gratis internetten. De kans is groot dat je er andere ondernemers tegenkomt. Tijd om samen een kop koffie te drinken!

Adres: Gedempte Zuiderdiep 26, Groningen

Openingstijden

Maandag tot Vrijdag: 08.30 uur – 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur – 18.00 uur
Zondag: 09.30 uur – 18.00 uur

Website

Coffee Company

Een sfeervolle, maar ietwat rumoerige flexplek is Coffee Company in de Oude Ebbingestraat. In het koffietentje liggen overal laptops en werken flexwerkers hard aan hun deadlines. Je moet elk uur een consumptie halen om in te mogen loggen op het WiFi netwerk. Het is de ideale flexplek wanneer je houdt van gezelligheid. Voor rust kun je het beter elders zoeken, zoals Coffee Break.

Adres: Oude Ebbingestraat 29, Groningen
Carolieweg 33, Groningen

Openingstijden

Maandag tot Vrijdag van 08.00 uur – 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur – 19.00 uur
Zondag: 10.00 uur – 18.00 uur

Website

Puddingfabriek

De Puddingfabriek is een uniek pand op loopafstand van het gezellige centrum van Groningen. Het is een sfeervolle werkplek dat 24 uur per dag, 7 dagen per week toegankelijk is. Bovendien kun je er prima netwerken met andere ondernemers! Een flexplek in de Puddingfabriek is al te huur voor 55 euro per maand, exclusief BTW. Alle kosten voor gas, water en licht zijn inbegrepen. Ook leuk: er worden regelmatig evenementen georganiseerd in de Puddingfabriek. Hou de website dan ook in de gaten!

Adres: Viaductstraat 3-4, Groningen

Website

Het Heerenhuis

Het Heerenhuis is een prima locatie voor een zakelijke ontmoeting. Het is een grand café aan de Spilsluizen in Groningen. Je kunt er zowel lunchen als dineren. De WiFi is er uitstekend en er zijn verschillende stopcontacten, waardoor je er prima een dagje kunt werken. Laat andere ondernemers via social media weten dat je hier bent. Wie weet kun je samenwerken of een ideëen uitwisselen met een kop koffie en een lekker broodje!

Adres: Spilsluizen 9, Groningen

Openingstijden

Maandag tot Vrijdag: 09.00 – 24.00 uur
Zaterdag: 10.00 uur – 01.00 uur
Zondag: 12.00 uur -18.00 uur

Website

De Uurwerker

Bij de Uurwerker in Groningen zijn altijd veel flexwerkers te vinden. Er is namelijk een hoekje speciaal voor hen ingericht! De tafels hier hebben voldoende ruimte voor je laptop en andere werkspulletjes. Uiteraard is er WiFi en kun je gebruik maken van meerdere stopcontacten. Wel zul je zelf drankjes op moeten halen bij de bar. Tip: Let goed op je persoonlijke spullen wanneer je alleen bent en naar de bar wandelt!  

Adres: Uurwerkersplein 1, Groningen

Openingstijden

Maandag: 12.00 uur –  23.00 uur
Dinsdag: 10.00 uur  – 23.00 uur
Woensdag tot Vrijdag: 10.00 uur – 24.00 uur
Zaterdag: 12.00 uur – 01.00 uur
Zondag: 12.00 uur – 21.30 uur

Website