Nijmegen

Beste flexplekken in Nijmegen

Volgens de ranglijst van Elsevier is Nijmegen is één van de leukste studentensteden van Nederland. In het centrum vind je tientallen leuke koffietentjes, kroegjes en restaurants.
Maar Nijmegen is meer dan een stad vol studenten en kroegjes alleen. Je vindt er ook geweldige flexplekken! Wij hebben de beste flexplekken in Nijmegen voor je op een rijtje gezet.

Coffeelovers

Ben je een liefhebber van koffie en boeken? Dan is Coffeelovers in hartje Nijmegen de
flexplek voor jou! Je geniet er van een ruime keuze aan heerlijke
koffiesmaken. Onder het genot van een Latte Machiatto, Cappuccino of
Espresso werk je rustig aan je deadlines.  Zoals de naam al zegt wemelt het in dit koffietentje van de boeken. Ideaal  om even in te neuzen tijdens  een welverdiende pauze!

Adres: Mariënburg 29, Nijmegen

Openingstijden

Maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag:
09.00 uur – 17.30 uur
Donderdag: 09.00 uur – 20.00 uur
Zarerdag: 09.00 uur – 17.00 uur
Zondag: 13.00 uur – 17.00 uur

Website

Van der Valk

Flexwerken in een Van der Valk hotel? Ja, het kan echt! Op deze plek in Lent beleef je een prima werkdag buiten de deur. Het restaurant serveert van 07.00 uur tot 10.30 uur een fijn ontbijt om mee te beginnen. De WiFi werkt er uitstekend.  Bovendien is Van der Valk een nette locatie voor een zakelijke bespreking. Eventueel kun je er een ruimte huren voor een groter gezelschap.

Adres:
Hertog Eduardplein 4,  Nijmegen

Openingstijden

Maandag tot Vrijdag vanaf 07.00 uur

Website

Credible

Je hebt ochtendmensen en avondmensen. Voor de eerste groep is Credible de ideale plek om te werken. Je kunt er namelijk al beginnen om 07.00 uur ’ ochtends! Op dat moment is het er heerlijk rustig. Bovendien wordt er een heerlijk ontbijt geserveerd om de dag goed te beginnen. Het hotel heeft een bar met een grote tafel waar je aan kunt zitten, maar een plekje bij het raam is ook mogelijk. De WiFi werkt prima en bij de grote tafel zijn voldoende stopcontacten aanwezig.

Adres: Hertogstraat 1, Nijmegen

Openingstijden

Maandag tot Vrijdag: 07.00 uur – 01.00 uur
Zaterdag en Zondag: 08.00 uur – 01.00 uur

Website

Bar Cali

Bar Cali is een fijne en rustige flexplek in Nijmegen. Het heeft op de benedenverdieping een grote tafel om te werken of om na te denken over je hopelijk succesvolle bedrijf. De bar serveert heerlijke koffie die gewoon in Nijmegen wordt gebrand!

Adres: Priemstraat 13, Nijmegen

Openingstijden

Woensdag en donderdag:
12.00 uur – 24.00 uur
Vrijdag en zaterdag:
12.00 uur – 01.00 uur
Zondag: 12.00 uur – 23.00 uur

Website

First Things

Heb je altijd al op een bijzondere locatie willen werken? Kies dan voor First Things First, gevestigd in een oude fabriek. Daardoor hangt er een bijzondere sfeer. Gelukkig is het er vrij rustig, waardoor je ontspannen een dagje buiten de deur kunt werken. Dit heeft mede te maken met de bijzondere locatie van de Honigfabriek. Niet iedereen weet deze flexplek te vinden. First Things First staat bekend om de overheerlijke koffie, heel belangrijk als ondernemer!

Adres: Waalbandwijk 14b, Nijmegen

Openingstijden

Dinsdag tot Vrijdag:
09.30 uur – 17.30 uur
Zaterdag en Zondag:
10.00 uur – 17.00 uur

Website

Downtown

Het eerste wat je ziet als je Downtown binnenstapt is het fantastische interieur. Eigenlijk moet je het gewoon vastleggen op camera en delen op social media! De grote ramen maken het een fijne plek om te werken. Over het algemeen is het namelijk gezellig druk in Downtown. Je vindt er dan ook genoeg andere ondernemers om mee te sparren.
Of drink samen een lekkere kop koffie tijdens de brunch. Ben je op zoek naar
rust? Dan is Downtown niet de plek voor jou. Gelukkig zijn er ook genoeg
rustige flexplekken in Nijmegen. Er is voor elk wat wils!

Adres: Kannenmarkt 16, Nijmegen

Openingstijden

Woensdag tot Zondag: 08.30 uur – 17.00 uur

Website